Известие

Collapse
No announcement yet.

Запушен климатроник?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запушен климатроник?

Имам чувството, че ми се е запушил климатроника но само на горните духалки(2те централни,тези на вратите и тази голямата отгоре на таблото). Тия в краката бацат на пушка, както и тези които духат на прозорците. Също така много свистят горните всеедно самолет излита. Пробвах всички комбинации на климатроника но никъв ефект. Дали наистина се е запушило нещо или нещо друго е станало?
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
    sigpic

То за запушване нема кво да запуши, по-вероятно некоя клапа не работи.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

има клапи вътре на самите духалки може да са се откачили

или таз клапа дет отваря въздуховода към тях
      Last edited by CHIKI; d.m.y г., 09:41.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

Можетели да ме ориентирате горе-долу какво трябва да сваля за да стигна до тая клапа която може да ми прави проблеми за да неразглобявам цялото табло?
        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
        SAAB 9-3 SS 1.9TiD
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
          Имам чувството, че ми се е запушил климатроника но само на горните духалки(2те централни,тези на вратите и тази голямата отгоре на таблото). Тия в краката бацат на пушка, както и тези които духат на прозорците. Също така много свистят горните всеедно самолет излита. Пробвах всички комбинации на климатроника но никъв ефект. Дали наистина се е запушило нещо или нещо друго е станало?
          Същия проблем имах и аз.Като сменях ЦД-то има един тампонче дето му се завива отзад ,та като съм навирал касетофона съм го натиснал много навътре и беше опрял яко в стената на парното и така като теб само у краката духа.И като свалих голямата духалка и погледнах вътре се виждаше как се е издула стената и опира в клапата и неще да отваря.И с една пила за нокти я престъргах и готово.Ама тва беше мойта болка.
          ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

При мен едната не духаше, ама с малко повече въртене на клапата тръгна.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
            http://bendidas.hit.bg/

Comment

Аз пък имам следния проблем - сина ми изпочупи (откачи) лостчетата на духалките.
              Мислех да ги сваля и да ги оправя (залепя, наглася).

Някой ще ми каже ли как се разглобяват тези клапи и после как се сглобяват?
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2002 г.

Comment

Working...
              X